Στα πλαίσια της 1ης Θεματικής Ενότητας “ Μαθητές και δάσκαλοι” του Διδακτικού Αντικειμένου των Θρησκευτικών της Ε’ τάξης, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 οι μαθητές του Ε1 ασχολήθηκαν με μία προτεινόμενη δραστηριότητα του βιβλίου με θέμα:

Ετοιμάζουμε ένα ερωτηματολόγιο και παίρνουμε συνέντευξη από τον δάσκαλο ή τη δασκάλα μας. Ενδιαφερόμαστε να μάθουμε πώς επέλεξε τη δουλειά αυτή, χαρές, λύπες κ.ά.

Λόγω του ότι ο διευθυντής μας είναι πρώτη χρονιά διευθυντής στο σχολείο μας, αποφασίσαμε να πάρουμε συνέντευξη από τον ίδιο και όχι από τη δασκάλα μας για να μας δοθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα και να μάθουμε για τις σπουδές του, τις υποχρεώσεις του ως διευθυντής, τις εμπειρίες του ως δάσκαλος σε άλλα σχολεία, τους στόχους του για το σχολείο μας, τις προσδοκίες του για εμάς και πολλά άλλα θέματα που αφορούν στην ομαλή λειτουργία του σχολείου μας.

Μέσα από τη συνέντευξη που πήραμε από τον κ. Τάσο συνειδητοποιήσαμε ότι πρόκειται για έναν ευγενικό, σοβαρό, λογικό, έξυπνο άνθρωπο, λάτρη των μαθηματικών και με πολλά άλλα χαρίσματα που πολλά παιδιά θα θαύμαζαν και θα τον ήθελαν για δάσκαλο και διευθυντή τους.

 

Όποιος από εσάς θέλει μπορεί να δει το ερωτηματολόγιο που ετοιμάσαμε για τον Διευθυντή μας

Ερωτηματολόγιο

Οι μαθητές και μαθήτριες του Ε1 τμήματος