Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 30/3/2020 θα εφαρμόζεται στην ιστοσελίδα της σχολικής μας μονάδας το παρακάτω πρόγραμμα ανάρτησης του υλικού, συνοδευόμενο με όλες τις απαραίτητες οδηγίες και διευκρινίσεις,  από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.

Πιο αναλυτικά, κάθε Δευτέρα θα αναρτάται υλικό για το μάθημα της Γλώσσας, της Μουσικής και του Θεάτρου για όλες τις τάξεις. Κάθε Τρίτη για το μάθημα των Μαθηματικών και των Εικαστικών για όλες τις τάξεις. Κάθε Τετάρτη για το μάθημα της Ιστορίας, της Πληροφορικής και της Γυμναστικής για όλες τις τάξεις. Κάθε Πέμπτη για τις Ξένες Γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά), της Γεωγραφίας και της Φυσικής για όλες τις τάξεις και τέλος, κάθε Παρασκευή για το μάθημα της Μελέτης του Περιβάλλοντος, των Θρησκευτικών και Της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής για όλες τις τάξεις.

Πρόγραμμα Ανάρτησης Υλικού

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
Γλώσσα Μαθηματικά Ιστορία Ξένες Γλώσσες Μελέτη Περ/ντος
Μουσική Εικαστικά ΤΠΕ Γεωγραφία Θρησκευτικά
Θέατρο Γυμναστική Φυσική ΚΠΑ

 

Επιπλέον, ζητούμε άμεσα την ολοκλήρωση των εγγραφών των μαθητών/τριών μας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ)  https://register.sch.gr/students/ από όσους γονείς δεν το έχουν ήδη πράξει.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε την αναγκαιότητα επίσκεψής σας στον διαδικτυακό τόπο του σχολείου μας για την έγκαιρη ενημέρωσή σας.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία