Αγαπητές Οικογένειες του 5ου  Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου,

Εκ μέρους του εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού του σχολείου μας, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσω στη νέα σχολική χρονιά!

Εάν είσαστε πέρυσι μαζί μας, χαιρόμαστε που είστε και πάλι κοντά μας.

Εάν είστε νέοι στο σχολείο μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που γίνατε μέλη αυτής της σχολικής κοινότητας.

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης στους/στις μαθητές/τριές μας. Για να το πετύχουμε αυτό, γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να έχουμε στο πλευρό μας τις οικογένειες των μαθητών μας. Άλλωστε, η εκπαίδευση είναι μια ευθύνη που την μοιράζονται τόσο το σχολείο, όσο και η οικογένεια.

Με αφορμή το παρόν μήνυμα, παρακαλούνται οι γονείς- κηδεμόνες να συμπληρώσουν, υπογράψουν και επιστρέψουν στο σχολείο μέχρι την Τρίτη 14/9/2021 την υπεύθυνη δήλωση αποχώρησης των μαθητών που θα παραλάβουν μετά τον αγιασμό, ώστε να γνωρίζουν οι εκπαιδευτικοί με ποιον ή ποιους (ενήλικα-ες)  θα αποχωρούν οι μαθητές καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Αποκλειστικά για τους μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης, οι μαθητές δύναται να αποχωρούν μόνοι τους (συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο στην υπεύθυνη δήλωση Γονέα). Η επιστροφή της υπεύθυνης δήλωσης θα γίνει μέσω των μαθητών. 

Το έγγραφο «Υπεύθυνη Δήλωση Αποχώρησης Μαθητή» υπάρχει και στην επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου μας (Πηγές- Χρήσιμα Έντυπα).

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι όλες οι ανακοινώσεις που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου μας θα αναρτώνται και τη φετινή σχολική χρονιά στην ιστοσελίδα μας (http://5dim-evosm.thess.sch.gr/).

Προσμένουμε με ανυπομονησία την χρονιά που ξεδιπλώνεται μπροστά μας και προσβλέπουμε σε μια διαρκή, εποικοδομητική και άψογη συνεργασία σχολείου και οικογένειας προς όφελος των μαθητών/τριών μας.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Αναστάσιος Κοσσυφίδης