Αγαπητές Οικογένειες του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου,

θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι για την εβδομάδα 28-9 έως 2-10-2020 τα προγράμματα του σχολείου μας διαμορφώνονται ως εξής:

-Πρωινή Ζώνη 7.00-8.00 θα λειτουργήσει κανονικά (είσοδος μαθητών από την οδό Επαμεινώνδα (Γυμναστήριο)

 

-Πρωινό Πρόγραμμα: 8.00-13.15 λειτουργεί κανονικά

 

-Ολοήμερο Πρόγραμμα Α τάξης: λειτουργεί κανονικά μέχρι τις 16.00

-Ολοήμερο Πρόγραμμα Β τάξης: δεν θα λειτουργήσει

-Ολοήμερο Πρόγραμμα Γ’ τάξης: λειτουργεί κανονικά μέχρι τις 16.00

-Ολοήμερο Πρόγραμμα της Δ’, Ε’ και Στ’  τάξης θα λειτουργήσει μέχρι τις 15:00.

 

Η Έξοδος του ολοήμερού μας προγράμματος γίνεται από την οδό Βεργίνας (πλευρά 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου). Οι Γονείς- Κηδεμόνες οφείλουν να βρίσκονται την καθορισμένη ώρα (14:55 ή 15:55) στο σημείο αυτό.

 

Έναρξη Προγράμματος Σίτισης «Δωρεάν Γεύματα»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ξεκινά το πρόγραμμα σίτισης στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας. Έτσι λοιπόν από την Δευτέρα 28/9/2020 και για κάθε μέρα, οι μαθητές οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή στο εν λόγω πρόγραμμα θα λαμβάνουν το γεύμα τους.

Οι μαθητές οι οποίοι αποχωρούν από το σχολείο στις 13:15 πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με τσάντα φαγητού (στην οποία πρέπει να αναγράφεται το όνομα μαθητή-τριας -προτείνεται όχι μιας χρήσης) στην οποία θα τοποθετηθεί το γεύμα τους και θα το παραλάβουν για κατανάλωση- άμεση- στο σπίτι τους.

Οι μαθητές οι οποίοι παραμένουν στο ολοήμερο πρόγραμμα  θα καταναλώσουν το γεύμα τους στο χώρο του σχολείου υπό την επίβλεψη εκπαιδευτικών μας .

Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στο σχολικό μας συγκρότημα λειτουργεί κυλικείο ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες εγκυκλίους και οδηγίες προσφέροντας τις υπηρεσίες του με ασφάλεια στον μαθητικό μας πληθυσμό.

Τέλος, βρισκόμαστε σε αναμονή των οριστικών υπηρεσιακών μεταβολών στη σχολική μας μονάδα και όταν αυτές πραγματοποιηθούν θα ενημερωθείτε άμεσα, αφού θα υπάρξουν αλλαγές στα προγράμματά μας.

Αναστάσιος Κοσσυφίδης