Την Τετάρτη, 28/3/2018, οι μαθητές της Ε΄τάξης είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε από κοντά  τον κ. Νίκο Χατζηβρέττα, Παγκόσμιο Πρωταθλητή Καλαθοσφαίρισης.

Αφορμή της επίσκεψης ήταν η αυθόρμητη επιθυμία όλων μας, έπειτα από την παρουσίση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης από συμμαθήτριές μας  (στα πλαίσια παρουσιάσεων εξωσχολικών δραστηριοτήτων μας).

Η τιμή μας .. μεγάλη! Η χαρά μας..μεγαλύτερη!!!

Με την πολύτιμη βοήθεια του γυμναστή μας, κ.Σάκη, μεταφερθήκαμε στο γυμναστήριο του σχολείου μας, όπου αρχικά μας μίλησε ο κ.Νίκος για την καριέρα του, τα όνειρα και τους στόχους που κατάφερε να πραγματοποιήσει, για τη φιλοσοφία του αθλήματος, για τα οφέλη της άθλησης και πιο συγκεκριμένα της καλαθοσφαίρισης. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του κάναμε με σαφήνεια, και στη συνέχεια πήρε μια μπάλα στα χέρια του και μας προσκάλεσε σε έναν «μπασκετικό χορό»!!

 

Όλοι μαζί συμμετείχαμε σε διάφορες ασκήσεις οικειοποίησής μας με την μπάλα και εκμάθησης ορθού τρόπου κρατήματος της, σωστές στάσεις σώματος,  πώς δίνουμε πάσες στον συμπαίκτη μας και πολλά άλλα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία του αθλήματος. Στο τέλος παίξαμε το παιχνίδι «knockout – νοκ άουτ» χωρισμένοι σε δύο ομάδες και βγήκαμε αναμνηστικές φωτογραφίες.

 

 

 

κ.Νίκο, σας Ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε να έχετε ΠΑΝΤΑ επιτυχίες!!!