Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι την Παρασκευή 11/10/2019 στο σχολείο μας θα λειτουργήσει κανονικά η Πρωινή Ζώνη (7.00-8.00) και ότι οι μαθητές μας θα πρέπει να προσέλθουν με αθλητική ενδυμασία (αθλητικές φόρμες, αθλητικά παπούτσια) λόγω των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Κατά τη διάρκεια του Ημερήσιου Προγράμματος (8.15-13.15) και στα πλαίσια της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού θα επισκεφτούμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Ανατολικού (Δήμος Δέλτα). Γι’ αυτόν τον λόγο, οι μαθητές να έχουν μαζί τους τη σχολική τσάντα και ένα σακίδιο. Μέσα στη σχολική τσάντα να υπάρχουν κάποια σχολικά βιβλία (π.χ. Γλώσσα, Μαθηματικά) έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση ματαίωσης της εκπαιδευτικής επίσκεψης από κακοκαιρία και στο σακίδιο τα απαραίτητα τα οποία θα χρειαστούν κατά τη διάρκεια των αθλητικών δραστηριοτήτων (καπέλο, νερό, κολατσιό κλπ.). 

Να σας θυμίσουμε ότι την Παρασκευή, 11/10/2019, παραμένει η σχολική τσάντα στο σχολείο. Για τον λόγο αυτό οι μαθητές θα επιστρέψουν στο σπίτι την προβλεπόμενη ώρα μόνο με το σακίδιό τους που περιείχε τα απαραίτητα για την εκπαιδευτική επίσκεψη.

Τέλος, το Ολοήμερο Πρόγραμμα (13.15-16.00) θα λειτουργήσει κανονικά.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία